ΓΙΑ ΕΜΑΣ

140 χρόνια παράδοση στο κρέας

Η ιστορία των Αγνοmarket-meat ξεκινά το 1880, εδώ και τρεις γενιές, όταν οι προπαππούδες της οικογένειας Καλαμβόκη, κτηνοτρόφοι, ζωέμποροι και ιδιοκτήτες χασαποταβέρνας στα Πάκια της Λακωνίας, ξεκινούν την ενασχόλησή τους με το εμπόριο κρέατος. Ακολουθεί η άνθιση των κρεοπωλείων της οικογένειας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, και μετέπειτα η δημιουργία των καταστημάτων Αγνοmarket-meat στην Αθήνα. Σε όλη αυτή τη μακρά πορεία, η άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση ήταν και παραμένουν αποστολή και οδηγός μας.  

Το 1999 η οικογένεια Καλαμβόκη ανοίγει το πρώτο κατάστημα Αγνοmarket-meat στην Καλλιθέα, το οποίο κερδίζει γρήγορα την προτίμηση των καταναλωτών, ενώ λίγα χρόνια αργότερα, το 2008, ακολουθεί το δεύτερο κατάστημα στον Βύρωνα όπου η ανταπόκριση και εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Το 2011 δημιουργείται το τρίτο κατά σειρά κατάστημα Αγνοmarket-meat στον Άγιο Δημήτριο, που σήμερα αποτελεί και το κεντρικό κατάστημα της αλυσίδας. Το 2017 ιδρύεται το τέταρτο κατάστημα στη Δάφνη, και έναν χρόνο αργότερα η αλυσίδα συνεχίζει την επέκτασή της με το νέο της κατάστημα στην περιοχή του Περιστερίου. Το 2021, η αγάπη και η εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα Αγνοmarket meat ωθούν την οικογένεια Καλαμβόκη να ιδρύσει το έκτο της κατάστημα στον Πειραιά… Και έπεται συνέχεια!

Όταν η ποιότητα γίνεται παράδοση

Σήμερα λοιπόν τα Αγνοmarket-meat αποτελούν μία 100% ελληνική επιχείρηση, με έξι καταστήματα στην Αθήνα και με περισσότερα από 200 άτομα προσωπικό, προσφέροντας πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, στο καθημερινό τραπέζι των καταναλωτών.

στην ελληνική παράδοση,
στην άριστη ποιότητα των προϊόντων,
στη μεγάλη ποικιλία,
στην άμεση εξυπηρέτηση,
στις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές
και φυσικά στις ασυναγώνιστες τιμές!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα νέα και τους διαγωνισμούς μας.
No data was found