ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σπετσοφάι
5
Χρόνος
εκτέλεσης
20
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
3-4 λουκάνικα μοσχαρίσια σε ροδέλες
1 φλ. τσαγιού Αγνόλαδο
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
3-4 σκελίδες σκόρδο
6-8 πολύχρωμες πιπεριές χοντροκομμένες
4 ώριμες τομάτες τριμμένες
1 κ.γ. ρίγανη
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το Αγνόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο.
Μόλις γυαλίσουν τα λαχανικά, ρίχνουμε την τριμμένη τομάτα.
Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι νερό για να βράσει η σάλτσα, αλατοπιπερώνουμε και αφού πάρει το φαγητό μια βράση, ρίχνουμε τα κομμένα λουκάνικα. Βράζουμε για 10 λεπτά.
Μόλις δέσει η σάλτσα μας, προσθέτουμε τη ρίγανη και τριμμένη φέτα (προαιρετικά).
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
20'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
30'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας