E-Shop | Τηλεφωνικές Παραγγελίες | Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

Αυθημερόν παράδοση | Ελάχιστη παραγγελία 15€

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ

15

Χρόνος
εκτέλεσης

120

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

– 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
– 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
– 3 σκ. σκόρδο σε φετάκια
– 20 μαύρες ελιές από άλμη (όχι ξιδάτες)
– 3/4 φλ. τσ. λευκό κρασί
– 1 ποτήρι νερό
– 1 κ. γ. δεντρολίβανο
– 1 κ. γ. ρίγανη
– 1 κ. γ. κουκουνάρι
– Χύμο από ένα λεμόνι
– 1 φλ. Αγνόλαδο
– Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε 3′ τα κομμάτια του κουνελιού απ’ όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα σωτάρουμε για 3′-4′. Προσθέτουμε το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και σβήνουμε με το κρασί. Αφού βράσει μερικά λεπτά και εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε το νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει 1 -1.30 ώρα, ανάλογα με το μέγεθος του κουνελιού. Είκοσι λεπτά πριν το τέλος προσθέτουμε τις ελιές, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη. Αφού δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε και το χυμό του λεμονιού. Ελέγχουμε κατά το ψήσιμο μήπως χρειαστεί ελάχιστο νερό ακόμα.
Σερβίρουμε με πουρέ ή εναλλακτικά με τηγανητές πατάτες.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

50'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

1'

Χρόνος
εκτέλεσης

2h 20''

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
δυσκολιας

60'

Χρόνος
εκτέλεσης

15'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2/5

Βαθμός
δυσκολιας

20'

Χρόνος
εκτέλεσης

10'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
δυσκολιας

30'

Χρόνος
εκτέλεσης

100'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

3

Βαθμός
δυσκολιας

30'

Χρόνος
εκτέλεσης

55'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

3

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

40'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.

Αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετείστε από κάποιο κατάστημα. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω τον Τ.Κ., ώστε να επιλεχθεί το κατάλληλο κατάστημα που θα σας εξυπηρετήσει.

Εισάγετε Τ.Κ. *