ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πεϊνιρλί με κιμά
15
Χρόνος
εκτέλεσης
60
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
8 τμχ πεϊνιρλί (4 συσκευασίες από τα Αγνοmarket meat)
2 ώριμες ντομάτες κομμένες σε κύβους
200g γραβιέρα (προαιρετικά)
Για τον κιμά
1kg κιμάς μοσχαρίσιος
2 πολύχρωμες πιπεριές κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κ. σ. πελτές ντομάτας
1 πρέζα ζάχαρη
Λίγο Αγνόλαδο
Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα φαρδύ τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με τον μοσχαρίσιο κιμά, στη συνέχεια προσθέτουμε τις πιπεριές, τον πελτέ, 1 φλ. νερό, αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη και βράζουμε για 40’, μέχρι να δέσει πολύ καλά η σάλτσα (να μην έχουν μείνει υγρά).
Σε ταψί αραδιάζουμε τα πεϊνιρλί το ένα δίπλα στο άλλο και μοιράζουμε ισόποσα τον κιμά.
Προσθέτουμε από πάνω τα καρέ ντομάτας και τριμμένη γραβιέρα.
Ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
50'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
20'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
30'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας