E-Shop | Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

Αυθημερόν παράδοση | Ελάχιστη παραγγελία 15€

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

10

Χρόνος
εκτέλεσης

120

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

– 1 ½ κιλό αρνάκι μπούτι κομμένο σε μικρά κομμάτια.
– 1 κιλό πατάτες κομμένες
– 3 μέτρια κρεμμύδια κομμένα
– 4 καρότα κομμένα στη μέση
– 4-5 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
– Λίγος μαϊντανός για τη διακόσμηση
– Λίγη ρίγανη
– 6 κ.σ Αγνόλαδο
– Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε το αρνάκι σε ένα μεγάλο μπολ με άφθονο νερό για περίπου μία ώρα. Αδειάστε το νερό και ξεπλύνετε καλά το κρέας. Άφησε στη συνέχεια να στραγγίξει καλά.

Σε μια γάστρα βάλτε τις πατάτες, τα κρεμμύδια και τα καρότα, μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε με τα χέρια μέχρι να αναμειχθούν καλά τα υλικά. Κρατήστε μερικά από τα λαχανικά έξω από τη γάστρα για να σκεπάσετε με αυτά το κρέας.

Στη συνέχεια αλατοπιπερώσε καλά το αρνάκι, πρόσθεσε το πιπέρι και τη ρίγανη. Τρίψτε λίγο από το λιωμένο σκόρδο στο κρέας να πάρει άρωμα, σκεπάστε το με τα υπόλοιπα λαχανικά και κλείσε τη γάστρα. Ψήστε στο φούρνο στους  200 οC για περίπου δύο ώρες.

Ρίξτε από πάνω λίγο μαϊντανό για τη διακόσμηση του πιάτου.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

30'

Χρόνος
εκτέλεσης

20'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

3

Βαθμός
δυσκολιας

15'

Χρόνος
εκτέλεσης

40'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
δυσκολιας

15'

Χρόνος
εκτέλεσης

20'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

40'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

1

Βαθμός
δυσκολιας

15'

Χρόνος
εκτέλεσης

50'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

45'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

5'

Χρόνος
εκτέλεσης

30'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

Καλάθι
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που ψάχνετε.

Αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετείστε από κάποιο κατάστημα. Παρακαλούμε επιλέξτε παρακάτω τον Τ.Κ., ώστε να επιλεχθεί το κατάλληλο κατάστημα που θα σας εξυπηρετήσει.

Εισάγεται Τ.Κ. *