ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Burger με cheddar
10
Χρόνος
εκτέλεσης
10
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 μπιφτέκια Agnomarket Meat της επιλογής σας
- 4 έτοιμα ψωμάκια hamburger Agnomarket Meat
- 4 φέτες τυρί cheddar
- 1 κρεμμύδι (κομμένο σε λεπτές ροδέλες)
- 1 τομάτα (κομμένη σε φέτες)
- 4 φύλλα μαρούλι
- 4 κ. σ. κέτσαπ
- Αλάτι και πιπέρι
- Αγνόλαδο για το τηγάνισμα ή το ψήσιμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ψήσιμο των μπιφτεκιών:
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς υψηλή φωτιά ζεσταίνουμε λίγο Αγνόλαδο.
- Βάζουμε μέσα τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε για περίπου 4-5 λεπτά από τη μία πλευρά, μέχρι να αποκτήσουν ωραία κρούστα. Στη συνέχεια, γυρίζουμε τα μπιφτέκια από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4-5 λεπτά.
- Προσθήκη cheddar:
- Λίγο πριν ολοκληρωθεί το ψήσιμο των μπιφτεκιών, προσθέτουμε μια φέτα cheddar πάνω σε κάθε μπιφτέκι και την αφήνουμε να λιώσει.
- Ψωμάκια:
- Παράλληλα σε ένα άλλο τηγάνι, ζεσταίνουμε τα ψωμάκια για μερικά λεπτά.
- Συναρμολόγηση burger:
- Αλείφουμε το κάτω ψωμάκι με μια κουταλιά κέτσαπ.
- Προσθέτουμε το μαρούλι, το κρεμμύδι και την τομάτα.
- Στο τέλος προσθέτουμε το μπιφτέκι με το λιωμένο cheddar.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανητές ή σαλάτα.
Καλή απόλαυση!
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
50'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας