ΣΥΝΤΑΓΕΣ
CLUB ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
10
Χρόνος
εκτέλεσης
30
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
– 4 χοιρινές φιλετάκια
– Ψωμάκια για τοστ
– 2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες
– Ελαιόλαδο
– Αλάτι, πιπέρι
– Λίγη ζάχαρη
– Τυρί σε φέτες
– Μουστάρδα
– Καρυκεύματα της αρεσκείας σας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόψτε τα φιλετάκια στη μέση, κατά μήκος της επιφάνειάς τους προκειμένου να τα λεπτύνετε. “Περάστε” τα με αλάτι, πιπέρι και καρυκεύματα και στη συνέχεια σοτάρετέ τα στο τηγάνι και από τις δύο πλευρές για περίπου 5-7 λεπτά (ανάλογα με το πάχος του κρέατος). Ιδανικά μπορείτε να σβήσετε το κρέας με ξύδι μπαλσάμικο. Στη συνέχεια, αφού βγάλουμε τα μπριζολάκια από το τηγάνι, προσθέτουμε μέσα τα κρεμμύδια με λίγο μπαλσάμικο και μισό κουταλάκι ζάχαρη και ανακατεύουμε μέχρι να καραμελώσουν καλά.
Ψήνουμε τα ψωμάκια του τοστ στο τηγάνι ή στην τοστιέρα και αφού γίνουν τραγανιστά, αλείφουμε τις εσωτερικές τους επιφάνειες με μουστάρδα. Προσθέτουμε σε κάθε ψωμάκι από μια φέτα τυρί (της αρεσκείας μας) και τα καραμελωμένα κρεμμυδάκια και στο κέντρο βάλουμε τη λεπτοκομμένη μπριζόλα μας.
Κόβουμε το σαντουιτσάκι μας στα τέσσερα και σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή με σαλάτα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
160'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
160'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
120
Βαθμός
δυσκολιας
40'
Χρόνος
εκτέλεσης
25'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας