ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Cordonbleu με τυρί και ζαμπόν
20
Χρόνος
εκτέλεσης
45
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου, στήθος ή μπούτι, ανοιγμένα και χτυπημένα έτοιμα για γέμιση)
16 φέτες κίτρινο τυρί
16 φέτες ζαμπόν
Αλάτι-πιπέρι
Για το πανάρισμα
2 αυγά
1 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 φλ. φρυγανιά τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα φιλέτα στον πάγκο, τα αλατοπιπερώνουμε και τοποθετούμε εναλλάξ και διαδοχικά το τυρί και το ζαμπόν (4 φέτες στο κάθε φιλέτο). Κλείνουμε σε ρολό και ασφαλίζουμε με οδοντογλυφίδες.
Σε 3 πλατιά μπολ τοποθετούμε το αλεύρι, τα αυγά (χτυπημένα) και τη φρυγανιά.
Πρώτα, περνάμε το ρολό από το αλεύρι και τινάζουμε καλά. Στη συνέχεια, βουτάμε το αλευρωμένο ρολό στο μπολ με τα χτυπημένα αυγά και στραγγίζουμε καλά. Τέλος, το περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά.
Τοποθετούμε τα ρολά μας σε ταψάκι πάνω σε λαδόκολλα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 40-45 λεπτά μέχρι να ψηθεί το κοτόπουλο και να πάρουν ωραίο χρώμα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
25'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
30'
Χρόνος
εκτέλεσης
20'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
3
Βαθμός
δυσκολιας
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας