ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΚΙΛΟΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ
15
Χρόνος
εκτέλεσης
120
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
– 1kg κιλότο μοσχάρι, πλυμένο, στεγνωμένο και κομμένο σε μεγάλους κύβους
– 1 κούπα Αγνόλαδο
– 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
– Αλάτι
– Πιπέρι σε κόκκους
– 500ml λευκό ξηρό κρασί
– 1 φύλλο δάφνη
– 2 γεμάτες κ.σ. μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε, πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας. Στη συνέχεια το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα 2κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν.
Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε το κρασί και το δαφνόφυλλο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 2 ώρες.
Προσθέτουμε 2 γεμάτες κουταλιές μέλι και λίγο νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο για 10-15 ‘ μέχρι να σκουρύνει η σάλτσα και να πήξει.
Σερβίρουμε με μακαρόνια, ρύζι ή πατάτες.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
50'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας