ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
15
Χρόνος
εκτέλεσης
120
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
Δυσκολίας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Θρεπτική κρεατόσουπα με κομμάτια μοσχαριού, καρότα και μανιτάρια. Ζεστό, χορταστικό πιάτο ιδανικό για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
– 2 κιλά μοσχάρι με κόκκαλο
– 1 κούπα Αγνόλαδο
– 3 μεγάλα κρεμμύδια
– 6 πατάτες
– 3 καρότα
– Μανιτάρια porcini
– Μπόλικο σέλινο
– Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το μοσχάρι στην κατσαρόλα και λίγο πριν την πρώτη βράση, καθαρίζουμε τον αφρό ή το στραγγίζουμε.
Στη συνέχεια, κόβουμε τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και τα καρότα σε ροδέλες, τις πατάτες σε μεγάλους κύβους και το σέλινο σε μεγάλα κομμάτια (κρατάμε λίγο για ντεκόρ στο τέλος). Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 2 περίπου ώρες. Έπειτα κατεβάζουμε το φαγητό από τη φωτιά και σερβίρουμε. Ντεκοράρουμε με ψιλοκομμένο σέλινο.
Τρώγεται και χλιαρή και είναι εξαιρετικά ελαφριά οπότε μπορεί να καταναλωθεί και το βράδυ.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
20'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
50'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας