ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μαριναρισμένες χοιρινές μπριζόλες
6
Χρόνος
εκτέλεσης
50
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
6 χοιρινές μπριζόλες
Για τη μαρινάτα:
½ φλ. Αγνόλαδο
1 κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.σ. μέλι
2 κ.σ. μηλόξιδο
Αλάτι- πιπέρι
Λίγο νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα σκεύος αναμειγνύουμε τα υλικά για τη μαρινάτα.
Τοποθετούμε στο μείγμα τις μπριζόλες και ελέγχουμε αν τις σκεπάζει – αν χρειαστεί προσθέτουμε κι άλλο νερό.
Βάζουμε το σκεύος στο ψυγείο για 6 περίπου ώρες.
Αφαιρούμε τις μπριζόλες από τη μαρινάτα, τις τοποθετούμε σε ταψάκι και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 oC για 45-50 λεπτά. Εναλλακτικά, ψήνουμε στη σχάρα.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
30'
Χρόνος
εκτέλεσης
20'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
3
Βαθμός
δυσκολιας
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας