E-Shop | Τηλεφωνικές Παραγγελίες | Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€

Αυθημερόν παράδοση | Ελάχιστη παραγγελία 15€

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κοτόπουλο με Κάρυ και Κρεμώδη Σάλτσα

40

Χρόνος
εκτέλεσης

25

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
Δυσκολίας

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου (σε κύβους)
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
  • 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
  • 1 κ.γ. φρέσκο τζίντζερ (τριμμένο)
  • 2 κ.σ. πάστα ντομάτας
  • 1/2 φλ. τριμμένη ντομάτα
  • 2 κ.σ. σκόνη κάρυ
  • 1 κ.γ. κουρκουμά
  • 1 κ.γ. πάπρικα
  • 1 φλ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Ρύζι μπασμάτι για συνοδευτικό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε τα κομμάτια κοτόπουλου για 5 λεπτά και τα βγάζουμε στην άκρη.
  2. Σοτάρουμε στο ίδιο τηγάνι το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ. Προσθέτουμε το κάρυ, τον κουρκουμά και την πάπρικα. Ανακατεύουμε για 1 λεπτό. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας, την τριμμένη ντομάτα και αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά.
  3. Επιστρέφουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι, σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ανακατεύουμε απαλά  μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  4. Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι και σερβίρουμε το κοτόπουλο με τη σάλτσα πάνω από το ρύζι.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας

20'

Χρόνος
εκτέλεσης

25'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

25'

Χρόνος
εκτέλεσης

45'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

25'

Χρόνος
εκτέλεσης

120'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

3

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

160'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

160'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

120

Βαθμός
δυσκολιας

10'

Χρόνος
εκτέλεσης

160'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

40'

Χρόνος
εκτέλεσης

25'

Χρόνος
ψησίματος

Μερίδες

2

Βαθμός
δυσκολιας

Καλάθι
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που ψάχνετε.

Τα καλύτερα
προϊόντα μας
σε 1 ώρα στην
πόρτα σου!

κάντε
παραγγελια
τωρα

Δυστυχώς δεν εξυπηρετήστε από κάποιο κατάστημα για το Τ.Κ. που έχετε επιλέξει.

Εισάγετε Τ.Κ. *