ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μοσχαράκι Stroganoff
10
Χρόνος
εκτέλεσης
45
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε λεπτές λωρίδες (τύπου stroganoff)
1 φλ. Αγνόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250g μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
3 κ. σ. μουστάρδα απαλή
1 φλ. κρασί λευκό
1 κ. γ. θυμάρι
Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε στο Αγνόλαδο τα κομμάτια του μοσχαριού διαδοχικά μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφένιο χρώμα. Το αφαιρούμε και στο ίδιο σκεύος συνεχίζουμε σοτάροντας τα μανιτάρια και το κρεμμύδι.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε το κρέας και σβήνουμε με το κρασί.
Σε 1 φλιτζάνι νερό διαλύουμε τη μουστάρδα, περιχύνουμε το φαγητό, αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για 45 λεπτά περίπου. Κατά διαστήματα ελέγχουμε το νερό του φαγητού.
Μόλις δέσει η σάλτσα, ρίχνουμε το θυμάρι και σερβίρουμε με ρύζι.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
40'
Χρόνος
εκτέλεσης
25'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
20'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας