ΣΥΝΤΑΓΕΣ
KΡΑΣΑΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
10
Χρόνος
εκτέλεσης
60
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
Δυσκολίας
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
– 1 kg μοσχαράκι α/ο
– 1/2 κούπα ελαιόλαδο
– Λίγο μαϊντανό
– Μανιτάρια Porcini
– 2-3 καρότα
– 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
– 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
– Κόκκους πιπεριού
– Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κρέας σε κύβους, όχι πολύ μικρούς, και τους σωτάρουμε στην κατσαρόλα με το ελαιόλαδο για 2 περίπου λεπτά. Ρίχνουμε στη συνέχεια το κρεμμύδι και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά μας, τα μανιτάρια, τα καρότα και τους κόκκους πιπεριού, ρίχνουμε νερό και σιγοβράζουμε για μία με μιάμιση ώρα (προσθέτουμε επιπλέον νεράκι αν χρειαστεί). Ένα τέταρτο περίπου πριν το κατεβάσουμε από την κατσαρόλα, προσθέτουμε το αλάτι και δένουμε τη σάλτσα με λίγο αλευράκι αν χρειαστεί (για το δέσιμο: σε ένα ποτηράκι κρασιού ανακατεύουμε μια κουταλιά αλεύρι με το νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας προσεκτικά).
Σερβίρουμε με κους κους, ρύζι ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νόστιμες προτάσεις για το τραπέζι σας
ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΓΗ
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
25'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
2
Βαθμός
δυσκολιας
30'
Χρόνος
εκτέλεσης
20'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
3
Βαθμός
δυσκολιας
15'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας
10'
Χρόνος
εκτέλεσης
40'
Χρόνος
ψησίματος
Μερίδες
1
Βαθμός
δυσκολιας